Budaörsmed

Budaörsmed

Gyereknap a javából, Budaörsön

2017. május 23. - Budaörsmed

Május utolsó vasárnapja. Még bennünk is elevenen él, mennyire vártuk, talán jobban, mint a majálist, vagy a novembert, mikor kivonult a „búcsú” , a maga teljes pompájával.

Ez volt a mi napunk, GYEREKNAP, nagybetűvel, hiszen azok mi voltunk, csak rólunk szólt. Fagyi, ugrálóvár, vattacukor, sok-sok lufi amerre a szem ellát. Karonfogva anyával és apával és azzal a nagy mosollyal, ami az arcunkra égett, mikortól a nap felkelt egészen addig, míg velünk együtt le nem nyugodott. Egy kis faluról beszélünk. Minden évben januártól decemberig telis tele rendezvényekkel, de ez volt a kedvenc. Mindenki tudta, nem volt online marketing és csoport, amiben szerveződtünk, vagy támogatók által ajándékozott lufi, mellyel odacsalogathattak bennünket, mégis a falu apraja nagyja megjelent és minket ünnepelt.

Ma, mikor közeledik a gyereknap és programot szervezünk a lányunknak, alig tudunk válogatni a rengeteg lehetőség közül. Budaörs és Budapest is tele van jobbnál jobb ajánlattal, ahogyan a környékbeli kisebb települések. Választásunkat inkább befolyásolja, hogy a lányunk szeret ismerősökkel találkozni, netán egy osztálytárssal, vagy jó baráttal, így mindenképpen az általuk is preferált helyeket célozzuk meg.

Így tesszük idén is, sőt, nemcsak vendégként, támogatóként is csatlakozunk egy nemes célhoz. Hiszen ez a gyereknap ezen a helyen, a jótékonyságról is szól.

Az ugrálóvár és mászófal éppoly fontos, mint az arcfestés, vagy a csillámtetkó. Hiszen tizenegy évesen, bár már letettük a barbie babát és egyre jobban rajongunk a kalandokért, a szívünk mélyén, még mindig kis hercegnők vagyunk. Hideg limonádé, bográcsban főtt forró gulyásleves, melynek illata és íze egy kis időre egy asztalhoz szólít mindenkit és sosem feledi egy gyerek sem, mint ahogy én sem feledem, mikor gyermekként velem történt…

Ez a nap ingyenes, minden gyermek számára. A Budaörsi Egészségügyi Központ azzal a céllal rendezte meg, hogy minden gyermeknek mosolyt csaljon az arcára. Így hát összefogtunk és támogattuk azzal, amink van, amivel segíteni tudunk, a gyermekeinkért, a gyermekeitekért.

Az eseménnyel a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány munkáját támogatjuk.

Gyertek el Ti is!

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budaorsmed.blog.hu/api/trackback/id/tr5412534739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása